Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita mukaan. Pyrimme järjestämään koulutuksia ja retkiä, joilta kaikki valokuvausharrastajat lähtötasosta riippumatta saavat uusia tietoja ja taitoja.

Jos haluat liittyä jäseneksi, ota ensin yhteys osoitteeseen porinkameraseura (at) gmail.com ja/tai puheenjohtaja Esa-Matti Vasamaan osoitteeseen emwasama (at) gmail.com,
puhelin 044 533 0534

Porin Kameraseura ry

Porin Kameraseura ry on Porin alueen valokuvauksen harrastajien kokoontumispaikka. Yhdistys on perustettu 1952 ja jäseniä on noin 60. Seura kuuluu Suomen Kameraseurojen Liittoon.

Porin Kameraseura pyrkii kehittämään jäsentensä osaamista valokuvauksen saralla. Järjestämme jäseniltoja, koulutusta, luentoja, retkiä sekä valokuvanäyttelyitä. Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita mukaan. Meitä on monenlaista kuvaajaa, eri valokuvauksen osa-alueilla, yhteisenä tekijänä kiinnostus valokuvaukseen. Liity mukaan!

Porin Kameraseuralle ja seuran hallitukselle voi lähettää sähköpostia porinkameraseura (at) gmail.com ja puheenjohtaja Esa-Matti Vasamalle  emwasama (at) gmail.com, Pj:n tavoittaa myös puhelimitse 044 533 0534.

Tule tutustumaan

Kerhoiltoihin voit tulla etukäteen ilmoittamatta. Katso kalenterisivulta seuraava tapahtuma. Kerhoillat ovat joka kuun toinen torstai klo 18-20.30 pois lukien kesä- ja heinäkuu. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen. Kerhoiltojen paikkana on yleensä Porin taidemuseon 2. kerroksen luentosali, osoite Eteläranta, 28100 Pori

Jos haluat liittyä seuraan, ilmoita liittymisestäsi seura pj:lle emaililla tai puhelimitse. Jäsenmaksu on 30€/v ja se maksetaan seuran tilille FI41 1269 3000 6485 82, viite 1122, saaaja Porin Kameraseura ry.

Kerhoiltojen ohjelma koostuu yleensä

• Kuukauden kuvanäyttelystä, johon jokainen voi osallistua yhdellä digitiedostolla. Kuvat katsotaan pääsääntöisesti videotykin heijastamana valkokankaalta. Kuvia arvioidaan ja valitaan satunnainen 3-henkinen raati, joka valitsee kuvien joukosta kuukauden kuvan; yleensä kuvista ja näkemyksistä keskustellaan ja kuvia pyritään arvostelemaan ja arvioimaan positiivisessa mielessä. Lue lisää kk-kuvanäyttelystä ja sen säännöistä.
  • Muusta ohjelmasta, joka voi olla luento, kurssi, kuvaustapahtuma, kuvien katselu, yms. ilmoittelemme tarpeen mukaan

Porin kameraseura Facebookissa

Porin Kameraseura ry on myös Facebookissa. Muista tykätä meistä!